Een klein stukje papier met een plak laag, dat is misschien de meest eenvoudige manier om etiketten te beschrijven. Ideaal voor het plaatsen van een adres op kartonnen dozen, enveloppen en ander verpakkingsmateriaal. Onmisbaar in kantoor en magazijn! Maar wist je dat etiketten zeer multifunctioneel zijn. En dat ze voor nog veel meer dingen gebruikt kunnen worden?

Wie iets breekbaars verzend wil graag dat dit netjes bij de ontvanger aankomt. Stevig verpakken is de eerste stap naar een goede bescherming. Een optimale bescherming verkrijg je door de bezorger extra te waarschuwen met speciale etiketten. Deze zijn vanaf een grote afstand leesbaar en zullen zorgen dat uw pakket met de grootste zorg wordt behandeld!

Sinterklaas en de Kerstman kunnen niet zonder feestelijke etiketten. Hier wordt traditiegetrouw de naam van de ontvanger opgeschreven. Zo komt het presentje altijd bij de juiste persoon! Dit voorkomt teleurstellingen, zeker bij veel cadeaus!

En er zijn nog veel meer manieren waarop etiketten kunnen worden gebruikt. Waar gebruik jij het liefst etiketten voor?