Rugklachten, vermoeidheid en stress kunnen allen veroorzaakt worden door een slechte bureaustoel. Een verkeerde houding kan een negatief effect hebben op de gezondheid. En zeker op kantoor is het belangrijk dat de werknemers een goede werkplek hebben met een nog betere bureaustoel!

Wie op zoek is naar een goede bureaustoel kan kiezen uit ongelofelijk veel soorten. Stevig, zacht, hoog, laag, ergonomisch…het zijn slechts enkele selectie criteria. En natuurlijk zijn ze verkrijgbaar in verschillende prijscategorieën. Laadt je bij het kiezen niet direct leiden door prijs. Bij een bureaustoel geldt namelijk dat goedkoop vaak duurkoop is!

Er is niet een type stoel die gebruikt kan worden voor elke medewerker. Daarom bestaat er ook niet één perfecte bureaustoel. Laat medewerkers zelf kiezen of reageer adequaat op rugklachten. Want het laatste wat je zou willen is dat deze de ziektewet in gaat enkel door een slechte stoel?