De naam zegt het al, deze USB heeft iets futuristisch. Het is een grote ronde ring met daaraan een USB stick. Door het kleine formaat past deze stick perfect aan elke sleutelbos en kan je hem dus makkelijk meenemen. Toch zullen veel mensen het niet prettig vinden om hun belangrijke documenten overal mee naartoe te nemen. SanDisk heeft hier een oplossing voor!

Zij hebben namelijk de SanDisk Vault bedacht. Hiermee kun je razendsnel en zeer eenvoudig al je bestanden veilig opslaan. Je hoeft slecht een naam en paswoord te kiezen en je sleept de data direct naar de beveiligde map. Zo kan niemand bij deze gegevens en zijn ze goed beveiligd.

Maakt het je niet uit wie de data leest? Dan kan je het net zo makkelijk opslaan in een niet beveiligde map. Het is een hippe gadget die perfect is voor elk kantoor. Makkelijk, eenvoudig te transporteren en ontzettend veilig!