Woont u in Gorinchem en bent u erachter gekomen dat uw vloer in uw garage of kantoor toch wel erg saai is of u vindt dat uw woning of werkplaats wel een nieuwe uitstraling kan gebruiken met een nieuwe vloer. Er zijn verschillende soorten vloeren waar u dan aan kunt denken. Een houten vloer, tapijt of bijvoorbeeld laminaat, maar ook een Gietvloer Gorinchem is mogelijk. Dit type vloer wordt gegoten en niet aangelegd, zoals de andere vloersoorten en heeft maar weinig onderhoud nodig. Een gietvloer is geschikt voor elke ruimte. Of het nu om een woonkamer of een grote industriële werkplaats gaat.

Voor het praktische deel kunnen de lagen van een gietvloer bestaan uit verschillende materialen. Een gietvloer is echter hoe dan ook vloeistofdicht en naadloos, waardoor het onderhouden erg makkelijk is en de vloer jarenlang meegaat.

Grof of glad

Er zijn verschillende opties die u kunt kiezen bij het uitzoeken van zo’n vloer. U kunt uw gewenste kleur kiezen, maar ook of u liever een gladde, strakke vloer of een grove en robuuste vloer heeft. Door het kiezen van de juiste kleur creëert u een prachtige beton gietvloer. Denk bijvoorbeeld aan prachtig donker antraciet of een zandkleur met warme tint.

Soorten gietvloer

Naast het uiterlijk van de vloer en wat u mooi vindt, heeft u ook nog de keuze uit verschillende soorten. Denk bijvoorbeeld aan een polyurethaan vloer, die vooral wordt gebruikt in woningen door haar elastische en zachte kenmerken. Of bijvoorbeeld een epoxyvloer, die erg hard is en meer geschikt is voor industriële werkplekken.