Ben je op zoek naar iets kleins om te geven na afloop van een bruiloft, bedrijfsfeest of festival? Wil je jouw bedrijf promoten? Of ben je op zoek naar een persoonlijk cadeautje voor én van jouw geliefden? In al deze gevallen is het een leuk idee om een logo, slogan of persoonlijke tekst op een sleutelhanger te laten afdrukken.

Een sleutelhanger is een artikel dat iedereen dagelijks bij zich draagt. Je hebt het vaak in je handen, dus je zult er ook vaak naar kijken. Een sleutelhanger kopen en laten bedrukken, dan bij relatiegeschenken.nl.

Keuze uit vele soorten sleutelhangers

Wil je een sleutelhanger die meer te bieden heeft dan het dragen van sleutels? Dat kan. Bij relatiegeschenken.nl zijn vele functies mogelijk: een flessenopener, een schroevendraaier, een kompas, een duimstok of een etui om jouw geld in te stoppen. Op de site vindt je nog veel meer mogelijkheden.

Ook sleutelhangers in de vorm van iets zijn te koop bij relatiegeschenken.nl. Zo vindt je er sleutelhangers met een huis, een auto, een wielrenner, een voetbal, twee klompjes of een T shirt eraan. Het materiaal van de sleutelhangers varieert van metaal tot stof. De sleutels hang je aan een ring of maak je aan elkaar vast door middel van een clip.

Verschillende soorten van bedrukken

Relatiegeschenken.nl heeft niet alleen de keuze uit vele soorten sleutelhangers. Je kunt er ook kiezen voor verschillende manieren van bedrukken. Deze verschillen sterk in prijs, maar ook in hoe het logo of de tekst eruit komt te zien. Borduren is hierbij de duurste vorm van opdruk. Goedkopere technieken zijn bijvoorbeeld een digitale opdruk, een zeefdruk of lasergraveren.

Voor de prijs en wijze waarop er wordt gedrukt, kun je het beste kijken op de site van relatiegeschenken.nl. Welke opdruk je ook kiest, duurzaamheid is gegarandeerd.