Relatiegeschenken zijn er in allerlei soorten en maten en zijn een ideaal middel ter promotie van je bedrijf. Het enige dat je hoeft te doen is een tof artikel kiezen en die laten bedrukken met je opvallende logo. De rest gaat eigenlijk vanzelf. Om je relatiegeschenk zo doeltreffend mogelijk te laten zijn is het belangrijk dat je even goed de tijd neemt om de juiste voor je bedrijf te kiezen. Het grote aanbod in relatiegeschenken kan dat nog al lastig maken. Bedenk voordat je op zoek gaat alvast je zoekcriteria. Welke doelgroep wil je aanspreken, waar wil je dat je relatiegeschenk opduikt en wat is het verhaal dat je ermee wilt vertellen. Daarnaast moet het natuurlijk veel gebruikt worden, zodat je logo ook daadwerkelijk vele ogen bereikt.

Een usb-stick als relatiegeschenk

Een veel voorkomend relatiegeschenk is de usb-stick. Daardoor is het echter nog niet afgezaagd. Vele werknemers maken immers gebruik van dit stickje. Mensen raken ze ook wel eens kwijt en eigenlijk kun je er nooit teveel van hebben. Bovendien is een usb-stick niet alleen handig om je logo op te drukken en je relaties mee te verrassen. Het is ook nog eens een leuke manier om een geheime boodschap op te verstoppen. Dat zodra de usb-stick gebruikt wordt een filmpje op het scherm verschijnt met een leuke reclame voor jouw bedrijf. Dan is het niet alleen het logo dat jouw bedrijf benadrukt, maar door er op deze manier nog extra aandacht aan te besteden kan het bijna niet voorkomen of je bedrijf blijft niet in het hoofd zitten.

Verspreiding van de boodschap naar aanleiding van het relatiegeschenk

Zodra je usb-stick verspreid wordt onder de relaties en werknemers en toevallige voorbijgangers zal je boodschap op vele plaatsen opgepikt worden. Wanneer er ook nog eens een filmpje getoond wordt, zal je wellicht ook nog vaak gegoogeld worden. Men zit immers dan toch al achter de laptop en wanneer de nieuwsgierigheid wordt getriggerd, raakt men geregeld aan het speuren op het internet. Zo heeft een relatiegeschenk vaak veel meer positieve gevolgen dan je op het eerste gezicht zou denken.

Kijk voor meer inspiratie op https://www.relatiegeschenken.nl/