Met de Imponerende led walls wordt jouw videowall niet alleen een communicatiemiddel maar ook een ervaring. Zo gebruik je Videowall software op een groot scherm die in tegenstelling tot de videowall bestaat uit één scherm. De imponerende LED walls worden naadloos geleverd in afmetingen die met beperkte technieken te realiseren zijn. Met LED Walls is het mogelijk om verschillende content te beheren en publiceren vanuit een centrale omgeving naar verschillende mediakanalen zoals touchscreens, videowalls, LED walls en narrowcasting.

LED Wall functionaliteiten

De LED Walls zijn zowel voor indoor en outdoor gebruik beschikbaar waardoor het nog meer indruk op de werkvloer. De grootte en het licht zorgen ervoor dat informatie nog duidelijker zichtbaar is en medewerkers er niet omheen kunnen. Gebruik positieve motivatie en informatie om werknemers te betrekken bij het bedrijf en een dynamische werksfeer te creëren. De imponerende LED walls voorzie je gemakkelijk van videowall software waardoor het zelfs mogelijk is om treindienstregelingen, nieuwsberichten en de aandelenmarkt te tonen. Vooral voor commerciële bedrijven kan dit een ideale uitkomst zijn om ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde bronnen aan informatie gebruiken.

Het LED Wallpakket wordt geleverd met een CMS systeem, designers systeem en een media player. Met deze videowall software kan de gebruiker zelf bepalen wat er op de LED walls getoond wordt, hoe het ingericht is en op welke manier het beheerd wordt. Met de meegeleverde templates ben je weinig tijd kwijt aan het inrichten maar is het wel mogelijk om de templates te personaliseren.

Pixel Pitch

De LED walls worden in verschillende pixel pitches geleverd. Hiermee bepaald u zelf hoe dicht de pixels tegen elkaar aanzitten en dus hoe scherp uw beeld wordt. Hoe lager de pixel pitch, hoe dichter de pixels op elkaar zitten en dus des te scherper het beeld. Met onze handige formule, bereken je zelf de juiste pixel dichtheid voor jouw LED wall. De ideale kijkafstand hanteert 1,5 x de pixel pitch als formule. Dit is de ideale uitkomst voor gebouwen die zodanig groot zijn dat zelfs de LED wall kleiner is.