Misschien wel de uitvinding van het jaar, een markeerstift met een doorzichtig venster. Het heeft best lang geduurd voordat iemand op het idee kwam om de punt van misschien wel het meest gebruikte kantoorartikel doorzichtig te maken.

Waarom is deze stift zo handig? De doorzichtige punt zorgt ervoor dat je precies ziet waar de tekst ophoudt. Zo kan je precies het stuk markeren wat jij interessant vindt. De fabrikant maakt gebruik van een speciale verdunde inkt op waterbasis dat door een klein buisje in het doorzichtige topje vloeit.

Natuurlijk is het geen product waar we niet zonder zouden kunnen. Of een probleem dat echt opgelost moest worden. Toch is het een ontzettend leuk kantoorartikel die we moeten hebben! Op dit moment is deze stift alleen in Japan te koop, maar wij gaan ervanuit dat deze ook snel in ons land verkrijgbaar zal zijn.