Kantoorartikelen Blog

Alles over kantoorartikelen!

Met de elektrische step naar kantoor

Een elektrische step is iets waarmee je overal mee kunt en die bekend staat onder iedereen. Vooral de jongeren maken heel veel gebruik van deze nieuwe apparaten. Als ouder zul je je wel afvragen welke voordelen heeft deze Elektrische step eigenlijk, waarom houden die jongeren hiervan? De top 3 voordelen zullen wij vandaag delen met jullie allen.
Een step hoef je niet steeds bij te vullen met benzine.

Hij rijdt op een accu, lekker handig dus, je hoeft geen extra geld steeds uit te geven en ergens in een rij te staan om te tanken. Ook hoef je je nooit druk te maken met prijs stijgingen van benzine of wanneer er een schaarste is.
Aangezien je geen benzine gebruikt zorg je ook ervoor dat je ons milieu niet vervuilt, er komen geen schadelijke stoffen vrij. We besparen ook heel bomen en ons mooi natuur, want er is geen groot terrein nodig om deze compacte elektrische steps te parkeren net als bij de auto’s. Tevens maken ze geen geluid wanneer je ermee over straat gaat, geen geluidoverlast dus.

Naast deze voordelen is er ook een voordeel waaraan mensen niet snel denken en dat is mode maken en je mooie persoonlijkheid beter uitstralen naar de wereld. In een auto ziet men meestal je gezicht meer niet, maar op je compacte en open elektrische step ben je overduidelijk te zien van top tot teen, vooral in de zomer in je leuke zomer pakje.

Voordelen zat, maar deze waren echt de 3 top voordelen die je kunt ervaren wanneer je een elektrische step hebt. Waarop staan wij nu dan te wachten? Gauw 1 aanschaffen en genieten van alle voordelen zou ik zeggen! Voor wie nog vragen heeft hebben we een top 3 van de vervoersmiddelen van Segway samengesteld.

Er wordt steeds gevraagd welke de beste vervoersmiddelen zijn die Segway te bieden heeft. Dit is opzicht een hele moeilijke vraag, maar als je toch een beeld wilt hebben welke vervoersmiddelen het meest gevraagd zijn dan kunnen wij de 3 meest verkochte vervoersmiddelen opsommen voor u.

Segway PT ( PERSONAL TRANSPORTER )

Deze Segway apparaat is 1 van de mooiste en meest gebruikte apparaten onder de mensen met een beperking. Zowel tieners als volwassenen maken gebruik hiervan, maar meer de mensen die in een rolstoel zitten. Een rolstoel is namelijk makkelijker en sneller te koppelen aan 1 van deze apparaten.Deze mensen met een beperking kunnen dan zelfstandig uit huis om te genieten van de natuur.

Segway minipro

De Segway minipro is super licht en handig, je kunt hem overal meenemen en opbergen. Jongeren genieten het meest hiervan, hij is lekker klein en je kunt hem overal parkeren, je hoeft niet in een lange rij te staan voordat je aankomt op school of bij een bijeenkomst van vrienden.

Segway One S1

Een apparaat dat heel stoer gebouwd is, hij rijdt alleen op 1 wiel en alles hangt af van je eigen balans! Als je op 1 van deze Segways rijdt, lijkt het erop alsof je in de lucht zweeft, zo uniek en mooi is hij in elkaar gezet. De mensen kunnen niet afblijven van deze unieke apparaat.

Het was heel moeilijk om de keus te maken, maar aan de hand van de vraag naar deze 3 apparaten zijn wij er toch uit gekomen om de 3 beste Segway apparaten naar voren te halen. Hopelijk vinden jullie ze ook mooi en zullen jullie ook gauw gebruik maken van 1 van deze mooie Apparaten.

« »

© 2021 Kantoorartikelen Blog. Thema door Anders Norén.

 • Artikelen
 • Contact
 • Kantoorlinks
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013