Kantoorartikelen Blog

Alles over kantoorartikelen!

Welke vloer past bij mijn kantoor?

Gaat u een eigen bedrijf opstarten en heeft u al een kantoorruimte gevonden of gaat u misschien u kantoor opnieuw inrichten? Dan is het belangrijk na te denken over wat voor vloer u in deze ruimte neer gaat (laten) leggen. Hieronder worden een paar tips uitgelicht bij het kiezen van de juiste kantoorvloer.

Wat is je budget

De allerbelangrijkste vraag die u uzelf moet stellen is hoeveel geld u wilt neerleggen om een vloer in de kantoorruimte neer te laten leggen. Door bijvoorbeeld de ruimte op te laten meten kunt u bij verschillen projectstoffering bedrijven een offerte laten opstellen. Echter zijn er een aantal factoren die u vooraf al vast moet leggen. Dit zijn namelijk wat voor ondergrond uw kantoor heeft en wat voort soort bedrijf u bent.

De ondergrond vaststellen

Bij het vaststellen van het budget is het belangrijk eerst te achterhalen wat voor soort ondergrond u heeft. Zo maakt het bij laminaat of hout niet uit wat voor ondergrond u heeft, maar zit u al te denken aan Vinyl dan is deze stap extra belangrijk. Vinyl kan namelijk lastig zijn om mooi uit te laten komen als de ondergrond niet gelijk is.

Wat voor bedrijf?

Een andere belangrijke factor dat meespeelt bij het kiezen van de juiste vloer is wat voor soort bedrijf u bent. Bent u een bedrijf dat veel apparaten gebruikt in de ruimte of bent u een bedrijf dat bijvoorbeeld alleen tafels, computers, stoelen en kasten in de ruimte gaat plaatsen. Zo kunt u namelijk verschillende vloereigenschappen kiezen als antistatisch en akoestisch.

Als u eenmaal heeft vastgesteld wat voor soort vloer u nodig heeft en wat voor budget u daarvoor vrijstelt is het makkelijk om verschillende bedrijven te benaderen voor een voorstel. Zo weet u direct waar u aan toe bent en kunt u wellicht onderhandelen voor de beste prijs.

« »

© 2022 Kantoorartikelen Blog. Thema door Anders Norén.

 • Artikelen
 • Contact
 • Kantoorlinks
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013