Kantoorartikelen Blog

Alles over kantoorartikelen!

De betonlook vloer van Nextfloors, mooi en praktisch!

Ben jij opzoek naar een nieuwe, stoere vloer voor in je woning? Dan is een betonlook vloer de perfecte vloer voor jou! Deze vloer heeft een stoere, maar mooie uitstraling en maakt jouw ruimte helemaal af. Het valt te combineren met modern of robuuste meubels en is voor verschillende ruimtes te gebruiken. Het is niet voor niets dat dit soort vloer steeds populairder wordt. Het ziet er mooi uit en heeft ook nog eens verschillende voordelen, zo is het erg comfortabel, tijdloos, verkrijgbaar in verschillende kleuren en gemakkelijk te onderhouden. Vandaag willen we graag twee verschillende betonlook vloeren van Nextfloors met je delen.

Betonlook Nature en betonlook Flex

Wanneer je opzoek bent naar een natuurlijke betonlook vloer dan is de betonlook nature de ideale keuze. De vloer heeft een stoere uitstraling en geeft een industriƫle sfeer, dit past erg mooi bij een modern ingericht huis. Denk bijvoorbeeld aan wit of zwart glanzende of juist robuuste, houten meubels. Beide zijn perfect te combineren bij de donkerkleurige vloer. Ook voor een kantoor- of winkelruimte is het zeker geschikt. Het voordeel van deze vloer is dat je de kleur zelf kunt bepalen, daarnaast is er een minimale krasgevoeligheid en is het vloeistofdicht. Hierdoor zal de vloer er lange tijd goed uit blijven zien, wat zeker niet onbelangrijk is. Mocht je vloerverwarming of vloerkoeling in je huis hebben is dit geen probleem, hier kan de betonlook vloer gewoon overheen.

Voor wie liever een wat meer elegante uitstraling in een woon- of kantoorruimte heeft, kan beter kiezen voor de betonlook flex. Deze vloer is in iedere kleur beschikbaar en sommige kleuren hebben een glimmend, weerspiegelend effect. Door dit effect komt de vloer mooi uit met donkere, leren meubels en mooie vloerkleden. Het is eenvoudig te combineren en wooninspiratie vind je tegenwoordig overal! Deze betonlook vloer is als het gaat om kwaliteit de beste keuze. Doordat de vloer elastisch is, is de kans op krassen minimaal en ook de kans op scheuren is klein. Ook is er een speciale uitvoering die UV licht tegen gaat zodat de vloer ook niet zal verkleuren door zonlicht. Dit is ideaal voor een grote ruimte of een ruimte met veel ramen zoals een winkel- of kantoorpand. Ook deze vloer is geschikt voor een ruimte met vloerverwarming of -koeling en is vloeistofdicht.

Wat heeft jouw voorkeur?

De keuze voor een betonlook vloer is natuurlijk persoonlijk. Om een duidelijk beeld van de vloeren te krijgen kun je deze bij Nextfloors bekijken. De Nature uitvoering is wat robuuster, stoerder en oogt meer industrieel in vergelijking met de Flex uitvoering. Echter is de kwaliteit van de betonlook flex wel wat beter. Verder hebben beide vloeren veel dezelfde voordelen. De keuze van de vloer is afhankelijk van de ruimte, het doel van de ruimte en de persoonlijke voorkeur. Echter hoef je over de kwaliteit niet te twijfelen, die is bij iedere betonlook vloer even goed!

« »

© 2022 Kantoorartikelen Blog. Thema door Anders Norén.

 • Artikelen
 • Contact
 • Kantoorlinks
 • 2022
 • 2021
 • 2020
 • 2019
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013