Vlaggen zijn waardevolle aandachttrekkers van uw bedrijf. Zit uw bedrijf langs een grote weg, rivier of een treinspoor? En zo ja, heeft u wel eens nagedacht over vlaggen als een promotiemiddel? Niet alleen zien meer mensen uw logo, voorbijgangers zien ook dat u op die plek gevestigd bent. Vlaggen zijn voor het grootste deel een eenmalige investering, waar u op zeer lange termijn veel profijt van kan hebben. Het is een beeld die voorbijgangers onbewust in hun hoofd kunnen opslaan. Als mensen vaak langs uw vlag of logo komen, hebben zij het misschien niet door, maar de kans is groot dat als zij tegen een probleem aanlopen/een product of dienst nodig hebben waar uw bedrijf een oplossing voor biedt, dat zij onbewust als eerste aan uw bedrijf denken. Dit komt door de herhalende blootstelling die zij hebben gehad aan uw vlag. Vlaggen blijken een waardevolle investering te zijn, en zijn soms makkelijk om te vergeten bij het opzetten van de promotie voor uw bedrijf.

Lijkt zo’n vlag u nu iets, dan zijn er verschillende plekken waarop vlaggen gemaakt kunnen worden. Het beste is natuurlijk om een vlag naar uw wensen te bestellen, bij een zaak die gespecialiseerd is in het maken en drukken van vlaggen en wimpels. Hier heeft u de beste keuze op het gebied van verschillende maten, en ook heeft u de waardevolle opties om bijvoorbeeld vlaggenmasten, verlichting of wimpels erbij te kopen. In no-time kunt u prachtige hoge vlaggenmasten met vlaggen bij uw bedrijf hebben staan.

Vlaggen zijn er in verschillende soorten en maten, evenals vlaggenmasten. Veel bedrijven kiezen ervoor om verschillende vlaggenmasten op een rij te plaatsen, in plaats van één losse vlag. Dit draagt verder bij aan de levendige indruk van uw bedrijf. Zeker ook verlichte vlaggen in de nacht, die nog extra aandacht trekken in de duisternis. Vlaggen stralen een imago uit van een ‘vestiging’, of een ‘concern’, in plaats van dat uw vastgoed eruit ziet als een ‘bedrijfje’.

Vlaggen vergroten dus in hoge mate de zichtbaarheid van uw bedrijf, en het bewustzijn van de locatie van uw bedrijf. Ze vormen een goed middel om uw boodschap over te laten wapperen naar alle voorbijgangers!