Hygiëne was altijd al belangrijk en nu is het alleen maar belangrijker geworden. Op alle openbare plekken is wel een flesje met desinfectiemiddel te vinden. Het nadeel is dat zo’n flesje niet altijd op de juiste plek terug wordt gezet. Bovendien oogt het niet zo professioneel. Een dispenser desinfectie voor jouw kantoor, praktijkruimte of horecagelegenheid biedt uitkomst. Je bezoekers desinfecteren hun handen meteen bij binnenkomst bij de dispenser desinfectie. Je kunt deze dispenser niet over het hoofd zien. Plaats zo’n dispenser ook bij de toiletruimtes en de keuken om te zorgen voor een goede hygiëne in je hele organisatie. Een hygiëne dispenser scheelt je bovendien veel plastic afval.

Een dispenser desinfectie op kantoor en andere hygiëne maatregelen

In deze tijden is hygiëne op de werkvloer heel belangrijk. Je zorgt dat je voldoende ventileert en de kantooromgeving richt je zodanig in dat medewerkers voldoende afstand kunnen houden. Met een aantal simpele ingrepen verklein je de kans op overdracht van het coronavirus. Veelgebruikte oppervlakten reinig je regelmatig. Hebben jullie flexplekken? Reinig dan het bureau, de stoel, telefoon en bureauaccessoires voordat weer een andere medewerker aan het bureau plaatsneemt. Ook deurklinken en lichtschakelaars verdienen een regelmatige schoonmaakbeurt. Dispensers plaats je op verschillende strategische plekken bij verschillende ingangen, toiletten en in de koffiecorner. Vergeet ook niet je werknemers te instrueren en als herinnering extra informatie op te hangen over het belang van hygiëne. Samenwerking tussen werkgever en werknemer is essentieel om een goede hygiëne te waarborgen. Jij zorgt voor de juiste randvoorwaarden en werknemers leven de hygiëneregels na.

Nog meer hygiëne dispensers

Naast de dispenser desinfectie zijn er nog meer hygiëne dispensers die onmisbaar zijn in jouw bedrijf. Bij een dispenser denk je meteen aan handzeep of desinfectiemiddel. Ook een rol voor het drogen van je handen na een toiletbezoek, een luchtverfrisser en een dispenser voor toiletpapier behoren tot de mogelijkheden. Zo til je de hygiëne binnen jouw bedrijf naar een nog hoger niveau.