Een Usb stick bedrukken is goede marketing
We leven in een tijd waarin men het liefste veel computerbestanden mee heeft onderweg; een Usb stick bedrukken is dan ook een perfect idee om jouw bedrijf te promoten. Het is de ultieme reclame want jouw potentiële klanten zullen altijd jouw bedrijfsgegevens bij de hand hebben wanneer er een usb stick met jouw bedrijfsnaam aan hun sleutelbos zit. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer ondernemers voor deze optie kiezen. We zullen iets meer vertellen over dit geweldige promotiemiddel.

Een relatief goedkoop artikel
Een Usb stick die je wil laten bedrukken heeft doorgaans geen heel hoge kostprijs. Doordat het een relatief goedkoop artikel is kan je een Usb stick al laten bedrukken voor een zeer lage prijs. Een paar reclamefolders – die in de vuilnisbak belanden – kosten net zoveel als een Usb stick die je laat bedrukken bij de relatiegeschenkenwinkel. Het zorgt ervoor dat je een groter deel van je klanten bereikt met jouw bedrijf tegen een prijs die nergens tegenop kan.

Kies voor een grote oplage
Wanneer een relatiegeschenkenwinkel een Usb stick voor jou gaat bedrukken zullen daar wel flink wat kosten voor moeten worden gemaakt. Er moet een opdruk worden ontworpen en de machines van de leverancier moeten worden ingesteld om de bedrukking naar wens te krijgen. Dat houdt in dat je voor een beperkte oplage Usb sticks een redelijk hoge prijs zult moeten betalen per stuk. Zo wordt het aantrekkelijker om voor een grote oplage te kiezen. Wanneer de opdruk neutraal is, zoals een bedrijfsnaam met een website, is het uitnodigend om meerdere Usb sticks te laten maken. De prijs per stuk daalt waardoor de Usb stick een prachtig promotiemiddel is naar bestaande klanten maar zeker ook naar nieuwe klanten.