Laat dozen bedrukken en geef jouw bedrijf wat extra
Dozen bedrukken is de manier bij uitstek om jouw bestellingen goed te verzenden naar de klanten. Wanneer een klant een bestelling plaatst bij een bedrijf gaat het immers niet alleen om het product zelf. De totale presentatie inclusief de verzending van de bestelling bepaalt of de klant een volgende keer weer een bestelling bij jouw bedrijf zal plaatsen. Lever jij de producten in een lege doos van de supermarkt, dan zal de klant niet onder de indruk zijn. Met professioneel bedrukte dozen maak je een betere binnenkomer bij een klant.

Een herkenbare doos

Kijk eens goed naar de dozen waarin grote webwinkels hun producten verzenden. Het zijn dozen die je duidelijk herkent wanneer de pakketbezorger deze komt langsbrengen. Wie kiest om zijn eigen dozen te laten bedrukken doet er dan ook verstandig aan om aandacht te besteden aan het uiterlijk van de verpakking van de producten. Een herkenbaar logo of een wervende tekst voorde klant is iets waardoor men vaker een product zal willen bestellen bij jouw bedrijf. De herkenbaarheid samen met de correcte verzending vormen een onderdeel van het handelsmerk van jouw bedrijf.

Kies de juiste maat
Dozen kan je in meerdere modellen bestellen. Je kan kiezen voor de platste vorm, een brievenbusdoos, een postdoos en een vouwdoos. De brievenbusdoos is het meest gekozen voor materialen die eenvoudig plat kunnen worden gedrukt. Het is een vorm waaraan de pakketbesteller niet te pas komt. De postdoos heeft een standaard maat en de vouwdoos is in iedere gewenste maat te koop. Aan de hand van de juiste standaard maat is het eenvoudig om een goede opdruk te ontwerpen. Vervolgens kan er een bestelling worden geplaatst bij de leverancier. Hiermee is het mogelijk om succesvol en herkenbaar pakketten te verzenden.